Prijava

Vaša prijava

FOTO ‘Nogometni kamp HNS-a definitivno stiže u Veliku Goricu’, potvrdio gradonačelnik Ačkar

[]

-Nogometni kamp HNS-a definitivno dolazi u Veliku Goricu! Na današnjem radnom sastanku sa premijerom Andrejom Plenkovićem potvrđena je potpora Vlade RH projektu nogometnog kampa HNS-a u našem gradu, te će Vlada za potrebe izgradnje kampa i ustupiti državno zemljište. Veliki projekt za Veliku Goricu i hrvatski nogomet! – objavio je velikogorički gradonačelnik Krešimir Ačkar nakon održanog sastanka s premijerom, te predsjednikom HNS-a Marijanom Kustićem i izbornikom Zlatkom Dalićem.

Premijer Plenković je pak putem društvenih mreža potvrdio kako će Vada podržati projekt i ustupiti državno zemljište.

Naša Velika Gorica već se u brojim prigodama spominjala kao buduća lokacija nogometnog kampa naših Vatrenih i to zbog niza prednosti – zemljište je u državnom vlasništvu i nalazi se tristotinjak metara od stadiona na kojem igra NK Gorica, u blizini svih važnijih prometnica i Zračne luke Franjo Tuđman.

Grad Velika Gorica je riješio svu potrebnu dokumentaciju, a Zagrebačka županija bi trebala odobriti promjenu prostornog plana. Vrijednost investicije je oko 15 milijuna eura, a očekuje se da bi projekt trebao biti završen u roku godinu i pol dana.

Ova objava FOTO ‘Nogometni kamp HNS-a definitivno stiže u Veliku Goricu’, potvrdio gradonačelnik Ačkar se prvi puta pojavila na cityportal.hr.