Prijava

Vaša prijava

Ekipa Španeri i Blek i omladina putuju na županijsku završincu malonogometnog turnira

[]

Najveći malonogometni turnir u Europi – Coca-Cola Cup, ušao je u završnu fazu kvalifikacijskih turnira, a Velika Gorica bila je domaćin napetih utakmica. Najbolje mlade nogometne ekipe bore se za prolaz na županijsku završnicu, dok one najbolje putuju na državnu završnicu Coca-Cola Cupa koja će se krajem srpnja održati u Splitu.

Na sportskim terenima u kategoriji 2007. godište i mlađi najuspješnija je bila ekipa Španeri, a u kategoriji 2005. godište i mlađi na županijsku završnicu putuje ekipa Blek i omladina.

Plazma Sportske igre mladih će ove godine organizirati više od 250 turnira u 10 Sportskih disciplina te 28 jednodnevnih sportsko-edukativnih događanja u sklopu Telemach Dana sporta i državne završnice u Splitu, međunarodnu završnicu u Splitu te svečana otvaranja i zatvaranja Igara.

Igre su trenutno aktivne u 3 zemlje: Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini u čijim sustavima godišnje sudjeluje više od 220.000 djece i mladih.

Svečano otvorenje Plazma Sportskih igara mladih ove će se godine održati u Velikoj Gorci, 2. lipnja s početkom u 11 sati. Uz svečani program djeca i mladi imat će priliku sudjelovati na Telemach Danu sporta, kao i pokazati svoje znanje na edukativno-sportskom natjecanju „Zero Waste – Budi dio igre – Čuvajmo naš planet“.

Ova objava Ekipa Španeri i Blek i omladina putuju na županijsku završincu malonogometnog turnira se prvi puta pojavila na cityportal.hr.