Prijava

Vaša prijava

Ačkar: Evo kako smo izlobirali kamp HNS-a u Velikoj Gorici

[]

Donošenjem ciljanih izmjena i dopuna u Urbanističkom planu Grada Velike Gorice, stvoreni su preduvjeti za početak izgradnje Nogometnog kampa HNS-a u Velikoj Gorici. Svi vijećnici podržali su točku koja tome doprinosi, pa je usred 11. sjednice goričkog Gradskog vijeća sazvana i održana konferencija za medije na kojoj je gradonačelnik Krešimir Ačkar zahvalio svim vijećnicima na podršci, ali i otkrio kako je tekao sam proces od ideje do realizacije.

– Želim se zahvaliti svim vijećnicima, vladajućima s koalicijom, a posebno oporbenima koji su pokazali visok stupanj zrelosti, ljubavi i entuzijazma, što građani i očekuju od nas kada su u pitanju teme od interesa za napredak našeg grada. Hvala svima što su prepoznali ovako bitan projekt – rekao je gradonačelnik Ačkar te zahvalio i svim suradnicima, pročelnicima i ljudima koji su radili na ostvarenju ovog cilja.

Prostornim promjenama omogućeno je da država daruje zemljište HNS-u za izgradnju kampa.

– Znali smo od početka, da bi bili konkurentni, moramo imati odličnu pripremu, podršku Vlade RH, ali i prezentirati savršenu lokaciju. Vozili smo se danima po gradu tražeći idealnu lokaciju i pronašli smo je. Državno je to zemljište u veličini 92 300 metara kvadratnih – istaknuo je gradonačelnik te dodao kako će Vlada kroz koji dan upravo to zemljište prenijeti na HNS kako bi i formalno mogli krenuti u proces izgradnje.

Velika Gorica postat će tako dom nogometa, ulaganje je to i u budućnost, a naš će grad postati prepoznatljiv ne samo na karti Hrvatske već i šire.

Ova objava Ačkar: Evo kako smo izlobirali kamp HNS-a u Velikoj Gorici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.