Prijava

Vaša prijava

Velikom Goricom odzvanjat će hitovi Matije Cveka i Dalmatina

[]

Nešto malo manje od mjesec dana dijeli nas od početka najdugovječnije manifestacije Pučkog otvorenog učilišta, Goričke večeri, koje će se ove godine odvijati od 16. do 25. lipnja na više lokacija.  Bogatog i raznovrsnog kulturnog programa za djecu i odrasle neće nedostajati.

– Vrhunac Goričkih večeri bit će, kao i uvijek, koncerti na otvorenom. U petak 16. lipnja, manifestaciju će otvoriti hrvatski pop sastav Dalmatino, koji će pred goričkom publikom na velikoj pozornici u Parku dr. Franje Tuđmana izvesti neke od svojih najvećih hitova – ističu iz Pučkog učilišta.

Još jedna glazbena poslastica, čeka nas u nedjelju 18. lipnja. U pratnji Jazz orkestra OSRH-a, iznimno uspješan i poznat pop izvođač Matija Cvek, izvest će svoje hitove.

– Kao i unazad nekoliko Goričkih večeri, i ove godine održat će se, sad već tradicionalna večer klapa. Neke od ponajboljih hrvatskih klapa, u utorak, 20. 6. izvest će koncert klapskih pjesama „O ti, dušo moje duše“, a kazališna publika imat će priliku uživati u cirkuskim i akrobatskim performansima, te žonglerskim i imitacijskim nastupima i radionicama – dodaju organizatori.

Novost na ovogodišnjim Goričkim večerima je izložba povijesnih vozila Oldtimer kluba Turopolje, a svoje starinske automobile od predratnih skupocjenih primjeraka do najnovijih odltimera, izloit će u četvrtak 22. lipnja u “Tuđmancu”.

Ljubitelji sedme umjetnosti ponovno će imati priliku pogledati blockustere, animirane sinkronizirane filmove i komedije u kinu pod zvijezdama. Projekcije su zakazane za 18 i 20 sati, a ulaz na sve programe je besplatan.

Naslovna foto: FB Matija Cvek/ FB Dalmatino

Ova objava Velikom Goricom odzvanjat će hitovi Matije Cveka i Dalmatina se prvi puta pojavila na cityportal.hr.