Prijava

Vaša prijava

S 2,50 promila vozio Dobrilinom, pa je uhićen i odveden u policiju na triježnjenje

[]

Najveća koncentracija alkohola, među zaustavljenim vozačima u vikend akciji, policija je zabilježila kod 42-godišnjaka koji je zaustavljen u petak 19. svibnja u 22:50 sati u Ulici Jurja Dobrile.

– Nadzorom je utvrđeno da je u organizmu imao 2,50 promila alkohola u krvi, a što mu je umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,10/kg. Muškarac je uhićen, zadržan do otrežnjenja, i uz Optužni prijedlog prepraćen na prekršajni odjel općinskog suda – istaknuli su iz policije te dodali kako su ukupno zabilježena 3 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola.

Uhićen i do otrježnjenja je zadržan još jedan vozač, a koji je imao 1,50 promila alkohola u krvi, uz to također je prepraćen na općinski sud. Ostalim vozačima s promilima koji nisu prespavali u prostorijama policije, vozačka dozvola privremeno im je oduzet na 12 sati te su isključeni iz prometa.

Inače, tijekom vikenda od 19. do 22. svibnja, policija je zabilježila ukupno 39 prometnih prekršaja, njih 13 vozilo je prebrzo, a devet vozača nije bilo vezano za vrijeme vožnje.

Ova objava S 2,50 promila vozio Dobrilinom, pa je uhićen i odveden u policiju na triježnjenje se prvi puta pojavila na cityportal.hr.