Prijava

Vaša prijava

Plesačima Vege sedam medalja s prvenstva u Zaprešiću

[]

Plesači Vege za vikend su se borili za titulu državnih prvaka u Zaprešiću na 31. prvenstvu u akrobatskom rock ‘n’ rollu. Sa sedam osvojenih medalja, članovi Vege bili su među najuspješnijima na natjecanju, a osvojili su pet zlatnih, srebrnu i brončanu medalju.

Vita Tot i Noa Goleš pobijedili su u kategoriji mlađih juniora 1. , dok su Ema Tot i Andrija Fabijančić u kategoriji starijih juniora osvojili su titulu prvaka Hrvatske. Lana Papić iz Vege i Fran Lončar iz ARRK MEGARock bili su najbolji u seniorskoj C kategoriji.

Foto: SPK Vega

U međunarodnoj kategoriji juniorskih formacija zlato je odnijela formacija Ghostbusters koju čine plesači iz Vege (Vita Tot, Ema Tot, Andrija Fabijančić, Lana Papić) i iz MEGARocka (Fran Lončar, maksim Mrkoci, Dan Pongrac, Anja Budrović, Filip Supanc, Petra Šember, Heorhii Tahaibai i Yelyzaveta Kaverina).

Formacija Sugar Crush osvojila je prvo mjesto u kategoriji formacija 4 dok u kategoriji ženskih juniorskih formacija naslov viceprvakinja nose djevojke iz formacije KING. Djevojčice iz male formacije 2 pod nazivom Vegice okitile su se brončanom medaljom.

– Ovo su fantastični rezultati i dokaz su kvalitete rada, ali i velikog truda naših mladih sportaša na koje smo iznimno ponosni –  istaknuli su iz SPK Vega.

Foto: SPK Vega

Foto: SPK Vega

Foto: SPK Vega

 

Ova objava Plesačima Vege sedam medalja s prvenstva u Zaprešiću se prvi puta pojavila na cityportal.hr.