Prijava

Vaša prijava

MORH poziva studente u posjet Operativnom vatrogasnom zapovjedništvu i Hrvatskoj vojsci

[]

Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska u sklopu kampanje #WeAreNATO pozivaju studente da u utorak, 13. lipnja, sudjeluju u organiziranom posjetu Operativnom vatrogasnom zapovjedništvu (OVZ) u Divuljama kraj Splita i upoznaju se s radom zapovjedništva, razgledaju opremu i sustave te prisustvuju praktičnom uvježbavanju posada helikoptera koji se koristi u protupožarnoj sezoni.

– Provedite jedan dan uz pripadnike Hrvatske vojske i Hrvatske vatrogasne zajednice i pogledajte kako je organiziran sustav domovinske sigurnosti i kako funkcionira u protupožarnim aktivnostima – pozvali su iz MORH-a te dodali kako je zbog kapaciteta prostora broj posjetitelja ograničen na najviše 30 po grupi.

U organiziranom posjetu moći će sudjelovati prijavljene i akreditirane osobe, studentice i studenti fakulteta u Republici Hrvatskoj, a za određeni broj zainteresiranih studenata bit će organiziran prijevoz iz Zagreba do Divulja.

Sve informacije o posjetu Operativnom vatrogasnom zapovjedništvu i prijavi dostupne su OVDJE.

Ova objava MORH poziva studente u posjet Operativnom vatrogasnom zapovjedništvu i Hrvatskoj vojsci se prvi puta pojavila na cityportal.hr.