Prijava

Vaša prijava

Odličan roštilj, gubanice, oldtajmeri, humanitarni kviz i koncerti…. Stiže 5. Turopoljski Chill and Grill

[]

Vremenska prognoza najavljuje sunčano i toplo vrijeme, a upravo je to idealna podloga za sutrašnji 5. Turopoljski Chill and Grill. Ove godine na natjecanje za najbolji roštilj se prijavilo 30 ekipa, a bit će tu još i 30 kandidata za najbolju gibanicu.

– Ne morate biti sudionici kako bi posjetili ovaj događaj, stoga vas sve pozivamo da navratite jer smo se pobrinuli zajedno s KUD-om Čiče da imamo bogati program. Garantiramo vam dobru zabavu, još bolju glazbu i najfiniju hranu. Nama to zvuči kao odličan provod za jednu sunčanu subotu! – kazala je voditeljica Goričkog kluba mladih Sara Kajgana Raga te najavila izložbu Oldtajmera i humanitarni kulinarski kviz koji počinje u 16 sati.

Prva svirka je već u 14.30 sati, a nastupit će mladi Goričani Rafael Lasić, Leon Dikšić i Matija Rabadan. Za drugi glazbeni dio pobrinut će se tamburaši, a svirati počinju u 18 sati.

Na Turopoljski Chill and Grill dolazi i poznati chef i majstor grilla, Velikogoričan Davor Šušković, a osim što će spremati izvrsna jela u svom food trucku, Davor će biti i član žirija za najbolji roštilj.

Početak je u 14 sati.

Ova objava Odličan roštilj, gubanice, oldtajmeri, humanitarni kviz i koncerti…. Stiže 5. Turopoljski Chill and Grill se prvi puta pojavila na cityportal.hr.