Prijava

Vaša prijava

Vegora zove: Naučite trikove uspješnog oglašavanja na Facebooku i Instragramu na besplatnoj radionici

[]

Za sve koji planiraju ili su već počeli s marketingom i komunikacijom na digitalnim platformama, gradska razvojna agencija Vegora organizira besplatnu radionicu ‘Oglašavanje na društvenim mrežama’, koju će voditi Krešimir Koružnjak, stručnjak je za digitalni marketing  s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja.

– Radionica ‘Oglašavanje na društvenim mrežama’ nužna je za poduzetnike koji žele doseći svoju ciljnu skupinu na društvenim mrežama s obzirom na veću količinu sadržaja koji im je kao korisnicima upućen. U sklopu ove radionice fokusirat ćemo se na društvene mreže Facebook i Instagram, te tips & tricks njihova korištenja prilikom kreiranja oglasnih kampanja. Važan dio strategije kreiranja je poznavanje svog krajnjeg klijenta, te prema tome izraditi i prilagoditi komunikaciju, kako bi iste potaknule na angažman. Isto tako je važno prilagoditi strategiju s obzirom na kontinuirane promjene u trendovima koji se čini sve brže mijenjaju. Vaši su klijenti sigurno na društvenim mrežama, ali se u mnoštvu ponuda trebaju istaknuti i povezati s vama važnim potencijalnim klijentima – najavljuju iz Vegora-e.

Na radionici ćete se uvodno upoznati s Facebook i Instagram oglašavanjem, te proći kroz teme poput izrade oglasne kampanje za Facebook/Instagram, definiranje ciljeva, budžeta i strategije distribucije oglasa, mogućnosti ciljanja – kreiranje lista korisnika ‘Audience’, izrada oglasa – mogućnosti izrade vizualizacije, odabir formata i dodatne opcije.

Radionica će biti održana 14. lipnja u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta s početkom u 10 sati, a prijaviti se možete  OVDJE.

Ova objava Vegora zove: Naučite trikove uspješnog oglašavanja na Facebooku i Instragramu na besplatnoj radionici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.