Prijava

Vaša prijava

Limači Dinamo Hidrela prvi u Gradićima

[]

Dok se u Novom Čiču igrao memorijalni turnir Franjo Milanščak-Gira za mlađe pionire u organizaciji Dinamo Hidrela, limači istog kluba sudjelovali su na turniru u Gradićima. U vrijeme finalne utakmice u Čiču, stigli su Dinamovi limači iz Gradića okićeni medaljama i peharom za prvo mjesto.

– Na turnir je nastupilo 9 momčadi koje su bile podijeljene u dvije skupine. U A skupini igrali su: HNK Gorica, Gradići 1, Turopoljac i Dinamo Hidrel. U B skupini bili su Kurilovec, Gradići 2, Nur Zagreb, Mladost Obrezina i Gorica 03 – rekao je trener Ivan Nikić.

Dvije prvoplasirane momčadi iz svake skupine izborile su polufinale. Utakmice su se igrale po 20 minuta sustavom 7+1.

Dinamovci su u skupini pobijedili Turopoljac 2-1 i Gradiće 2-0, a izgubili od Gorice 1-2. Kao drugoplasirani plasirali su se u polufinale. U polufinalu Gorica je bila bolja od Gradića 2, a Dinamo Hidrel od NUR-a 2-1.

Foto: Ivan Nikić

– U finalu Gorica i Dinamo Hidrel odigrali su bez pogodaka, a iz sedmeraca bolja je bila momčad iz Novog Čiča 3:1. Za Dinamo Hidrel igrali su: Matej Vrbičić, David Tomas, David Čirko, Noa Tomas, Mihael Ravnjak, David Savić, Mihael Brnadić, Ivan Čačija, David Medarić, Luka Risonjić. Trener: Ivan Nikić. Najbolji igrač turnira bio je David Savić iz Dinamo Hidrela – otkrio je za Cityportal Ivan Nikić.

Ova objava Limači Dinamo Hidrela prvi u Gradićima se prvi puta pojavila na cityportal.hr.