Prijava

Vaša prijava

Maleni Mraclinci i njihovi roditelji subotu će provesti na likovnom pikniku

[]

Nakon manje pauze zbog pripreme za proslavu stote godišnjice izgradnje mraclinske školske zgrade, KUD Dučec nastavlja s organizacijom radionica. Ove subote, 10. lipnja, od 18 sati na Jančetovom gruntu održat će se likovni piknik.  Radionica je zamišljena kao kreativna radionica slikanja i crtanja mraclinskih čardaka, a namijenjena je djeci od predškolske dobi pa do 4. razreda osnovne škole. U pikniku mogu sudjelovati i roditelji, a u slučaju lošeg vremena radionica će se održati u prostorijama Dučeca.

Voditeljice radionice su članice Zajednice za kreativni razvoj “Zvirek” iz Kravarskog – Iva Kovačević, profesorica pedagogije i informatologije, stručni suradnik pedagog u Osnovnoj školi Kravarsko te od 2019. godine stanovnica Mraclina, i Renata Kolarec, učiteljica razredne nastave i učitelj savjetnik s dugogodišnjim iskustvom u poticanju kreativnog razvoja najmlađih.

Foto: Josip Kos

Ova objava Maleni Mraclinci i njihovi roditelji subotu će provesti na likovnom pikniku se prvi puta pojavila na cityportal.hr.