Prijava

Vaša prijava

Gledajte veliko finale Hrvatska-Španjolska u Buševcu uz ugođaj kao na stadionu – svi ste pozvani!

[]

Nogometna euforija lagano se zahuktava kako se bliži dan velikog finala Lige nacija, gdje se ove nedjelje za najsjajniju medalju bore ekipe Hrvatske i Španjolske. Stoga su iz Udruge Moj Buševec poslali poziv na zajedničko gledanje utakmice na Trgu seljačke sloge. Nogometno finale poklopilo se s terminom 8. Buševske biciklijade, pa se očekuje kako će se i brojni sudionici iste pridružiti zajedničkom navijanju za Vatrene.

– Biciklijadu spremamo još od proljeća, a ovakve stvari ne možete planirati i ove godine se tako poklopilo. Mi tradicionalno imamo zajedničko gledanje svih većih tekmi na velikom platnu, imamo veliki video zid, zvučnike, pa je doživljaj k’o da ste na stadionu! Bit će tamo postavljen i šator od 300 ‘kvadrata’, kao i ponuda jela i pića, a za zabavu će se dodatno pobrinuti grupa Zakon šutnje. Još ako pobijedimo, bit će to fešta do jutra! – kaže nam Danijel Rožić, predsjednik Udruge Moj Buševec i poziva sve da se priključe buševskoj fešti od bicikala i nogometa.

 

Ova objava Gledajte veliko finale Hrvatska-Španjolska u Buševcu uz ugođaj kao na stadionu – svi ste pozvani! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.