Prijava

Vaša prijava

Buvljakuše zovu: ‘Šopingirajte dok se klinci ludo zabavljaju i humanitarno djelujte za Nou Kokanovića, može li bolje?’

[]

Bliži nam se, sad već tradicionalni, buvljak na Tuđmancu u organizaciji uvijek aktivnih humanitarki iz udruge Buvljakuše. Kroz prodaju slastica, tombolu i čitav niz zanimljivih događanja, fokus ovogodišnje humanitarne akcije je na prikupljanju donacija za teško bolesnog dječaka, Nou Kokanovića. Za ovog dvogodišnjaka iz Kuča, koji živi sa sedam dijagnoza, nepokretan i slijep, organizirane su zadnjih godinu dana brojne humanitarne akcije, jer roditelji većinu svih medicinskih pomagala kupuju sami i snose visoke troškove induvidualnih terapija, a njegovu borbu i napredak možete pratiti na FB stranici ‘Noa i borba s dijagnozama’.
– I ovaj put vas čeka puuno slastica, napuhanac za naše najizdržljivije, vesele animatorice za klince, Spiderman i mnogo zanimljivih sadržaja s nagradama, utrke beba hodača, modna revija i još mnogo toga, jer družimo se cijeli dan, od 10 do 20 sati. I kao i uvijek, sva zarada ide u humanitarne svrhe, za hrabrog Nou Kokanovića kojem su neophodne terapije za daljnji napredak. Zato nam dođite, jer znate da je zabava zagarantirana, malo shopingirajte dok vam se klinci ludo zabavljaju i još k tome humanitarno djelujte. Zar može bolje? Vidimo se u nedjelju, čekamo vas! – poručuju Buvljakuše.
Humanitarni buvljak održat će se ove nedjelje, 18.lipnja, od 10 do 20 sati, u Tuđmanovom parku.

11.06.2022. – Velika Gorica – Humanitarna akcija “Putovanje za život” – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Ova objava Buvljakuše zovu: ‘Šopingirajte dok se klinci ludo zabavljaju i humanitarno djelujte za Nou Kokanovića, može li bolje?’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.