Prijava

Vaša prijava

FOTO: Najbolji mali vatrogasci stižu iz DVD-a Ribnica, a vatrogaskinje iz DVD-a Mraclin, provjerite kako su prošli seniori na IX. Kupu Franje Mikulina

[]

Protekli vikend u Ribnici bio je u znaku vatrogasnih natjecanja, za velike i male. Na lokaciji sportskog centru kod društveno-vatrogasnog doma subota je bila rezervirana za dječje natjecanje, odnosno 4.Kup DVD-a Ribnica. U  kategoriji od 6 do 12 godina natjecalo se 25 ekipa u dječjim vježbama s brentačama i skidanju mete.

Foto: 4.Kup DVD Ribnica i IX. kup Franje Mikulina/DVD Ribnica

Foto: 4.Kup DVD Ribnica i IX. kup Franje Mikulina/DVD Ribnica

Foto: ekipa DVD Mraclin pobjednice među ženskim ekipama na 4.Kupu DVD-a Ribnica/DVD Mraclin

Od muških ekipa prvo mjesto je osvojila ekipa domaćina, DVD Ribnica, na drugom mjestu je DVD Potok 2, a na trećem DVD Velika Buna 2. Među najmlađim vatrogaskinjama prvo mjesto je osvojila ekipa DVD Mraclin, na dugom mjestu je DVD Ribnica, a na trećem DVD Velika Buna 1.

Foto: 4.Kup DVD Ribnica i IX. kup Franje Mikulina/Petra Škrinjarić, cityportal.hr

Nedjelja je bula rezervirana za natjecanje seniora na IX. Kupu Franje Mikulina, a natjecali su se u spajanju usisnog voda. U skupini A najbolje ženske ekipe bile DVD Trebovec i na drugom mjestu DVD Zaprešić, a u muškoj A skupini prvi su bili DVD Andrilovec, slijede  drugi DVD Razljev i na trećem mjestu DVD Deanovec. U skupini B za žene prvo mjesto je pripalo ekipi DVD Leskovec 1, druga je ekipa DVD Odranski Obrež, a na trećem mjestu DVD Leskovec 2. U muškoj B skupini prvi su DVD Oroslavlje, a drugi DVD Stara Moravica.

Foto: 4.Kup DVD Ribnica i IX. kup Franje Mikulina/Petra Škrinjarić, cityportal.hr

 

Pobjedničke ekipe Super Kupa za žene su DVD Leskovec 1, a na drugom mjestu je ekipa DVD Zaprešić, dok su u muškom Super Kupu najbolja ekipa DVD Andrilovec, na drugom mjestu je DVD Deanovec, na trećem DVD Šćepanje.

– Turnir je posvećen je našem preminulom članu, Franji Mikulinu, koji je bio naš istaknuti član, blagajnik i tajnik i dao je veliki doprinos razvoju našeg dobrovoljnog vatrogasnog društva. Ove godine smo se prvi put odlučili imati natjecanja u dva dana. Zadovoljni smo odazivom ekipa, a stigli su nam i prijatelji iz Bajmoka, pa je na neki način to bilo i međunarodno natjecanje. Malo se primjećuje kako mlađe generacije, posebno dečki, nisu više toliko aktivne u vatrogastvu. Utjecala je na to i pandemija, a mi ih i dalje nastojimo privući i motivirati da budu dio ekipe -rekla nam je Anita Rajković Mravec, predsjednica DVD-a Ribnica.

Foto: IX. kup Franje Mikulina/Petra Škrinjarić, cityportal.hr

Foto: 4.Kup DVD Ribnica i IX. kup Franje Mikulina/DVD Ribnica

Ova objava FOTO: Najbolji mali vatrogasci stižu iz DVD-a Ribnica, a vatrogaskinje iz DVD-a Mraclin, provjerite kako su prošli seniori na IX. Kupu Franje Mikulina se prvi puta pojavila na cityportal.hr.