Prijava

Vaša prijava

Pia Mia stala na kazališne daske, dođite na besplatnu premijeru predstave

[]

Na svoj peti rođendan, Logopedski kabinet Jezičak poziva na premijeru predstave „Pia Mia i Čudesan safari“ koja će se održati u nedjelju, 17.listopada s početkom u 10 sati u Dvorani Galženica. Predstavu potpisuju Ana Katulić i Marija Antić. Lik Pije Mije zaigrat će Ana Katulić, a naslovni songovi u predstavi djelo su skladatelja Aleksandra Kačurova. Interaktivna predstava u trajanju 40 minuta namijenjena je predškolskom uzrastu 3+.

Napravljena prema slikovnici „Pia Mia i čudesan safari“ u kojoj uz pomoć životinja djevojčica uči vježbe za glas i izgovor i ova je kazališna predstava interaktivna, zabavna, uz puno pjesme, plesa, progovara o upornosti, hrabrosti i samopouzdanju.

Kad je 2018. Mario Dilberović okupio tim Pia Mia, pa s istim odnio prvu nagradu na Startup VG; natjecanju u razvijanju poslovnih ideja sigurno mu ni u glavni nije bilo kako će pet godina kasnije lik Pije Mije oživjeti u kazališnoj predstavi. Projekt Pia Mia set je interaktivnih slikovnica povezanih s mobilnom aplikacijom i proširenom stvarnošću, koja prati razvojnu liniju djece prema dobi, a kreirana je od strane stručnjaka logopeda, psihologa, rehabilitatora… Pia Mia popularnost je stekla među djecom i roditeljima, posebice onima koji češće posjećuju logopeda, a sada je dobila svoju inačicu u kazališnoj predstavi.

Svoju kartu možete rezervirati do 14. rujna na mario@piamia.hr, a broj mjesta je ograničen. Ulaz je besplatan.

Predstava je realizirana u suradnji s Pia Mia slikovnicama te uz potporu Grada Velike Gorice kroz „Programe i projekte u kulturi za 2023.“

Ova objava Pia Mia stala na kazališne daske, dođite na besplatnu premijeru predstave se prvi puta pojavila na cityportal.hr.