Prijava

Vaša prijava

Kravarsko slavi svoj dan i to dvaput! U četvrtak uz proštenje, u nedjelju cjelodnevna proslava i Sportske igre mladih

[]

Dan Općine i Župe Uzvišenja Svetog Križa Kravarsko svečano će se obilježiti u dva navrata. U četvrtak, 14.rujna, održat će se sveta misa i proštenje, a nešto veća veselica zakazana je za nedjelju, 17.rujna.

– U nedjelju prije mise oko 10:30 sati imamo polaganje vijenaca poginulim hrvatskim braniteljima, u 11 slijedi sveta misa, koju će predvoditi sisački biskup Vlado Košić. Nakon mise u 12.30 imamo smotru naših vatrogasaca i civilne zaštite, slijedi svečana sjednica općinskog vijeća, gdje će biti dodijeljena priznanja i zahvalnica zaslužnima za  razvoj naše općine. Zatim su u 15 sati na rasporedu Sportske igre mladih na terenima u Gornjem Hruševcu i veselica – rekao nam je Vlado Kolarec, načelnik Općine Kravarsko.

Foto: arhiva/Sisački biskup Vlado Košić i Siniša Blatarić, župnik župe Uzvišenja Svetog Križa, Kravarsko/ David Jolić/cityportal.hr

Foto: arhiva/župa Uzvišenja Svetog Križa u Kravarskom slavi svoj dan 14.rujna/G.Kiš/Cityportal.hr

Sportske igre mladih tradicionalno organizira Društvo sportske rekreacije Kravarsko, pa će se i ove godine u Eko parku Kravarščica natjecati u graničaru, badmintonu, stolnom tenisu, malom nogometu, odbojci i šahu.

Foto: Sportske igre mladih Kravarsko/FB Društvo sportske rekreacije Kravarsko

 

 

Ova objava Kravarsko slavi svoj dan i to dvaput! U četvrtak uz proštenje, u nedjelju cjelodnevna proslava i Sportske igre mladih se prvi puta pojavila na cityportal.hr.