Prijava

Vaša prijava

Privucite nove klijente pomoću Google Business Profila, a na radionici Vegore naučite kako

[]

Razvojna agencija Vegora u petak 22. rujna organizira radionicu namijenjenu velikogoričkim poslovnim subjektima, obiteljskim gospodarstvima i iznajmljivačima na temu ”Sve mogućnosti Google Business Profila”.

Predavač Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, pojasnit će koje koristi pruža Google Business Profil.

– Profil je posebno važan za lokalno pretraživanje i privlačenje novih klijenata. Prema istraživanju 4 od 5 lokalnih pretraga završe kupnjom proizvoda ili usluga. Biti prisutan znači imati direktnu komunikaciju s klijentima. Bez obzira imate li web stranicu, bili prisutni na društvenim mrežama, ovo je profil koji povezan s najviše korištenom tražilicom i kartama te korisnik ne treba biti prijavljen da mu se prezentirate, samo treba u Google tražilicu tražiti vaše usluge na željenoj lokaciji – ističu iz Vegore.

Radionica će biti u vijećnici Pučkog učilišta, u petak 22. rujna od 12 do 15 sati.

Ova objava Privucite nove klijente pomoću Google Business Profila, a na radionici Vegore naučite kako se prvi puta pojavila na cityportal.hr.