Prijava

Vaša prijava

The Voice: Maturant goričke Zrakoplovne škole, Martin Kosovec, oduševio izvedbom ‘Tvoja zemlja’

[]

Najmlađi kandidat četvrte sezone glazbenog showa The Voice, 18-godišnji Martin Kosovec, inače maturant Zrakoplovno tehničke škole Rudolf Perešin, izveo je u prvoj live emisiji pjesmu Vice Vukova ‘Tvoja zemlja’ i oduševio publiku u studiju kao i sve ispred malih ekrana.

– Hrvatska zemljo, zemljo puna pjesme, Martin Kosovec je najljepši glas Hrvatske. Jedinstven si mladiću i ostani takav.

– Ovaj dečko ima samo 18 godina, a djeluje kao da je proživio barem 50-60 godina životnog iskustva. Kao da ima pomalo od Sinatre, Elvisa, Ive Robića, Vice Vukova, čak i od Johhnya Casha.

– Predivno dragi Martine,veliki Vice Vukov bio bi ponosan da te može čuti, a ja sam lijevala suze slušajući te, glasam za tebe i želim da pobijediš.

….samo su neki od komentara podrške Martinu, koji stoje ispod njegovog videa na YouTubeu kanalu te je trenutno s 233 tisuće pregleda najgledaniji nastup nakon emisije.

Inače, Martin je rodom iz Svetog Ivana Zeline, danas živi u Zagrebu, a ljubav prema glazbi naslijedio je od oca instrumentalista. Na natjecanje se prijavio na ujakov nagovor, a show mu je odskočna stepenica kako bi počeo glazbenu karijeru. Veliki je obožavatelj glazbe Franka Sinatre, Toma Jonesa i Engelberta Humperdincka i upravo se po tome želi istaknuti u novoj sezoni The Voicea.

Martin je svojom izvedbom ostvario plasman u polufinale te mu želimo puno sreće!

Naslovna fotografija: YouTube screenshoot

Ova objava The Voice: Maturant goričke Zrakoplovne škole, Martin Kosovec, oduševio izvedbom ‘Tvoja zemlja’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.