Prijava

Vaša prijava

Priključite se humanitarnoj akciji “Gorica se kreće“ i podržite rad goričkih sportaša s invaliditetom

[]

Rotary klub Velika Gorica u subotu, 27. siječnja, organizira akciju ”Gorica se kreće“. Radi se o akciji koja promovira kretanje kao osnovu zdravog načina života, ali ta akcija ima i humanitarni cilj. Naime, u sklopu akcije prikupljat će se novčana sredstva koja će Rotary klub Velika Gorica donirati goričkom Judo klubu osoba s invaliditetom Fuji i goričkom Para atletskom klubu Uspon.

– Novac koji se prikupi donacijama “pretvorit“ će se u kilometre koje će u subotu prehodati ili pretrčati sudionici akcije. Jedan kilometar u tom preračunavanju vrijedi 50 eura.  Start i cilj akcije “Gorica se kreće“ bit će na VIP parkingu Gradskog stadiona u Velikoj Gorici, a sudionici će hodati i trčati pješačkim stazama na Aveniji Ivana Pavla II – ističu iz goričkog Rotary kluba.

Akcije u subotu počinje u 10 sati, a sudionici se prije toga trebaju prijaviti i registrirati za sudjelovanje na prostoru VIP parkinga Gradskog stadiona.

Donacije se mogu uplatiti na žiro-račun za humanitarnu akciju “Gorica se kreće“ na IBAN: HR3923600001503355041 otvorenom kod Zagrebačke banke.

“Gorica se kreće“ svojevrsni je nastavak humanitarnog maratona kojeg je u siječnju 2023. godine u Velikoj Gorici pretrčao Siniša Drobnjak, gorički poduzetnik, humanitarac i član Rotary kluba Velika Gorica. Za svoj dobrotvorni rad Drobnjak je krajem prošle godine dobio i nagradu Grada Velike Gorice Turopoljsko srce.

Projekt ”Gorica se kreće“ održava se pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice i gradonačelnika Krešimira Ačkara.

Ova objava Priključite se humanitarnoj akciji “Gorica se kreće“ i podržite rad goričkih sportaša s invaliditetom se prvi puta pojavila na cityportal.hr.