Prijava

Vaša prijava

Sutkinja i policajci spriječili čovjeka da se usred rasprave baci s prozora Općinskog prekršajnog suda

[]

Burno je bilo ovog jutra na zagrebačko Općinskom prekršajnom sudu, ali ne zbog bijelog štrajka sudaca! Naime, zbog muškarca koji je tijekom jedne rasprave postao potpuno rastrojen i krenuo prema prozoru uz prijetnju da će kroz njega iskočiti, prema Aveniji Dubrovnik 8 u Sigetu upućena je i temeljna policija, te Hitna pomoć. Naime, muškarac protiv kojeg se vodi prekršajni postupak radi obiteljskog nasilja, usred rasprave jer izgubio živce, počeo vikati i krenuo prema prozoru uz prijetnje da će iskočiti, pišu 24 sata. Brzom reakcijom sutkinje i tamo prisutne pravosudne policije izbjegnuta je veća tragedija.

– U predmetnom slučaju doista se radilo o okrivljeniku protiv kojeg se vodi prekršajni postupak radi nasilja u obitelji, u kojem je danas bilo zakazano ročište u redovnom postupku sa početkom u 09,15 sati, tijekom kojeg je zaista okrivljenik prišao prozoru i otvorio ga, te je, uz brzu intervenciju sutkinje i naše pravosudne policije, spriječen bilo što počiniti nažao sebi i drugome, nakon čega mu je bila pružena hitna medicinska pomoć, te je kolima HMP odvezen na daljnje liječenje – odgovorili su s Općinskog prekršajnog suda u Zagrebu.

Muškarac nije prethodno kažnjavan za nasilje u obitelji.

 

Naslovnica: Ilustrativan fotografija/ Općinski prekršajni sud u Zagrebu/ Robert Anić/PIXSELL

 

Ova objava Sutkinja i policajci spriječili čovjeka da se usred rasprave baci s prozora Općinskog prekršajnog suda se prvi puta pojavila na cityportal.hr.