Prijava

Vaša prijava

Za Fuji i Uspon: I gradonačelnik Ačkar se pridružuje akciji ‘Gorica se kreće’ !

[]

Ove subote Velika Gorica će biti centar trčanja i hodanja s humanitarnim ciljem! Kao što smo već najavili, gorički Rotary klub organizira akciju ‘Gorica se kreće’ kojom prikupljaju donacije za lokalne sportske klubove za osobe s invaliditetom, te promoviraju zdrav način života.

– Akcija u organizaciji našeg Rotary kluba, pod pokroviteljstvom je Grada Velike Gorice i gradonačelnika Krešimira Ačkara, koji bi nam se trebao priključiti na startu u subotu, 27.siječnja, oko 9:45 sati. U akciji se, podsjećam, prikupljaju i donacije koje ćemo uplatiti Judo klubu osoba s invaliditetom Fuji i Para atletskom klubu Uspon – javljaju iz goričkog Rotary kluba.

Foto: Arhiva/Rotary klub i jedna od akcija za Judo klub osoba s invaliditetom Fuji/G.Kiš, cityportal.hr

Akcija ‘Gorica se kreće’ starta oko 10 sati, a okupljanje će početi ranije na VIP parkingu Gradskog stadiona, dok će sudionici hodati i trčati na 5-kilometarskoj ruti po pješačkim stazama na Aveniji Ivana Pavla II. Donirati možete već od 5 eura, a oni će se preračunati u kilometre koje će u subotu prehodati ili pretrčati sudionici (jedan kilometar vrijedi 50 eura).

Donacije možete napraviti na zaseban račun HR3923600001503355041 koji je službeni organizator Rotary klub Velika Gorica otvorio za potrebe ove akcije.

 

 

Ruta humanitarne akcije ‘Gorica se kreće’

Naslovnica: Ilustrativna fotografija/ pexels.com

Ova objava Za Fuji i Uspon: I gradonačelnik Ačkar se pridružuje akciji ‘Gorica se kreće’ ! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.