Prijava

Vaša prijava

Vatrogasci iz Buševca prisjećaju se Habe: U tijeku prijave za memorijalno natjecanje

[]

Dobrovoljni vatrogasci iz Buševca u sjećanje na svog preminulog počasnog predsjednika Josipa Robića – Habe, a koji je dao velik doprinos razvoju vatrogastva u ovoj maloj lokalnoj sredini kao i radu s djecom i mladima, organiziraju već 12 godina za redom istoimeni memorijal.

Riječ je o vatrogasnom natjecanju ženskih i muških desetina, a koje će se održati u subotu 29. lipnja na školskom igralištu između Vatrogasnog doma Buševec i osnovne škole.

Natjecanje će se provoditi prema Pravilniku Hrvatske vatrogasne zajednice, a na natjecanju će se izvoditi dvije vježbe bez štafetne utrke. Vježba s brentačama za kategoriji podmlatka te vježba s preprekama za mladež.

Početak natjecanja je u 10 sati, a u tijeku su prijave koje traju sve do 28. lipnja do 20 sati. Prijaviti ekipu možete kod zapovjednika Nenada Lukića na 091/6364-003 ili na 091/6364-005 Branislava Katulića, a prijavu možete poslati i na mailove dvd.busevec@gmail.com ili busevec@vzgvg.hr.

Za prva tri osvojena mjesta osigurani su pehari, a svi natjecatelji dobit će i zahvalnicu za sudjelovanje na Memorijalu.

 

 

Ova objava Vatrogasci iz Buševca prisjećaju se Habe: U tijeku prijave za memorijalno natjecanje se prvi puta pojavila na cityportal.hr.