Prijava

Vaša prijava

Užas u Mičevcu: Prijetili im pištoljem, pretukli ih pa im ukrali auto. I zapalili ga!

[]

Zastrašujuće trenutke proživjeli su u četvrtak kasno navečer 39-godišnjak i 45-godišnjakinja u Mičevcu, jedne od onih koji ostanu trajno utisnuti u memoriju kao ozbiljna trauma…

Sjedili su u automobilu marke Audi, nešto nakon 23 sata, kad im je prišla skupina nepoznatih počinitelja, kako se to službeno naziva. Uz prijetnju pištoljem natjerali su ih da izađu iz automobila, pri čemu su 39-godišnjeg muškarca teško ozlijedili, sjeli u automobil i – odvezli se u nepoznato.

Odmah je na mjesto događaja izašla policija, ali i hitna pomoć, budući da su 39-godišnjaku nešto kasnije u KBC-u Zagreb utvrđene teške tjelesne ozljede.

Prvi dio policijskog dijela posla još nije ni odrađen kad je stigla vijest o zapaljenom automobilu marke Audi u Odranskom Obrežu. Dogodilo se to manje od dva sata nakon što je automobil ukraden u mafijaškom stilu, a potraga za počiniteljima bit će nastavljena.

Uznemirujuće, u svakom slučaju…

Ova objava Užas u Mičevcu: Prijetili im pištoljem, pretukli ih pa im ukrali auto. I zapalili ga! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.