Prijava

Vaša prijava

Na Udarniku prikupljena 31.000 eura, akcija za Ivana ide dalje – pikadom!

[]

Nakon što su se slegli dojmovi od nedjelje, od velikog humanitarnog događaja na Udarniku, organizatori su objavili i brojke. Kroz malonogometni turnir s 38 momčadi i koncert benda Zakon šutnje prikupljeno je 31.000 eura za pomoć nastradalom Ivanu Šćepini (18) iz Gradića.

“Na turniru smo imali 38 ekipa. Moglo se vidjeti jako dobrog nogometa. Zahvaljujemo se i bendu Zakon šutnje koji su nas zabavljali cijelu večer, a osim toga i donirali sve prikupljeno s harmonike. Hvala i ekipi iz VG Legacyja na suradnji, bez njih to sve skupa ne bi bilo moguće. Zahvaljujemo i svima koji su sudjelovali i dali svoj doprinos na bilo koji način. Svi skupa smo presretni kaj je sve prošlo u najboljem redu i iskreno nitko od nas nije očekivao da će se sve to skupa razviti u tak veliku akciju. Akcija i dalje traje pa se još uvijek možete uključiti ako niste do sad, bilo uplatom na račun ili aukcijom za dresove koje smo dobili za Ivana”, poručili su iz MNE Kurilovec.

Budući da je iznos potreban za Ivanovu robotsku neurorehabilitaciju i fizioterapiju vrtoglavih 250.000 eura, jasno je da se akcija nastavlja i dalje. Još od srijede u tijeku je humanitarna aukcija potpisanih nogometnih dresova, u suradnji s udrugom Turopoljsko srce, a u petak navečer održat će se i humanitarni turnir u pikadu, i to u CB Chill, odmah uz srednjoškolski centar.

Tradicionalni “Chillić turnirić” počet će od 18 sati, kotizacija je deset eura, a može biti i veća, ovisno o želji, budući da će se sredstva od kotizacija uplaćivati na račun kojeg valja i ovoga puta ponoviti.

HR7224840081502032607
Humanitarna udruga VG Legacy
Obavezni opis plaćanja – 12.IGRAČ

Ova objava Na Udarniku prikupljena 31.000 eura, akcija za Ivana ide dalje – pikadom! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.