Prijava

Vaša prijava

Dean Klafurić na Cipru pozitivan na koronu

[]

U subotu, 3. listopada, neugodna vijest u Sportskim novostima. Dean Klafurić je na Cipru pozitivan na koronu. Za slabije informirane, Klafurić je na Cipru trener nogometnog prvoligaša Ethnikosa, a suradnici su mu također Turopoljci pomoćnik Damir Milanović i trener za fizičku pripremu Mario Škrablin.

U klubu ima igrača i s našeg podneblja. Zaraženo je 20 osoba, a od toga čak 17 igrača! Ethnikos je do sada odigrao četiri kola a ima pobjedu, remi i dva poraza u ligi od 14 klubova. Dva kola su im već odgođena, ali danas u subotu mora se igrati i to kontra lidera prvenstva Apollona!? Tako su odlučili oni koji vode ligu. Zanimljivo, Dean se redovito družio s Milanovićem i Škrablinom, ali oni nisu pozitivni. “Klaf” je izoliran u hotelu i logično, hrana mu se dostavlja na ulaz u sobu. Eto, nogometni kruh ponekad ima i sedam kora.

Milanović i Škrablin vode treninge a preostaloj devetorici prvotimaca priključeni su juniori. Tri vratara su zaražena i na vrata će mladić od 16 godina.

Spomenimo, naši su ljetos produžili ugovor s Ethnikos nakon što su sezonu prije izborili ostanak u elitnoj ligi, što je i bio cilj. Na kraju, SRETNO DEČKI!! Puno puta se na jutarnjoj nogometnoj kavi spominje “Klaf”, “Milka”, Mario..Turopoljci se neće samo tako lako predati nekakvom virusu. Veliki pozdrav na Cipar!