Prijava

Vaša prijava

Ovog tjedna 12 goričkih restorana ima poseban meni, a u jednom vas čeka i slatko iznenađenje!

[]

Ususret manifestaciji Gastro Turopolja u našem se gradu tradicionalno održava i Gastro tjedan u velikogoričkim restoranima. Ove godine s posebnom ponudom i prilagođenim cijenama sudjeluje 12 goričkih restorana, a to su redom: restoran Mon Ami, Fork, restoran Modena, Chop Old House, 268 Burgers & Pizza, Hayatt grill & bar, Hotel Phoenix, konoba Stari podrum, Pivnica Turopolje, restoran Papamo, ugostiteljski obrt Grof i bistro Babriga. Možete birati između dva posebno kreirana menija po promotivnim cijenama, a svaki meni ima tri slijeda, predjelo, glavno jelo i desert.

Vladimir Birek, vlasnik ugostiteljskog obrta ‘Grof’, sudjeluju na Gastro Turopolju od prve godine, pa tako i u ovom promotivnom Gastro tjednu.

– Ljudima je ako niš’ drugo, sve cjenovno prihvatljivije. Imamo tri menija, i neke juhe i deserte koje inače ne pripremamo, da ljudi još više osjete taj turopoljski štih. Tu su i zlevanka, kolač od buče,  imamo i roštilj meni za dvije osobe, punjeni odrezak i naše poznate rolice, a cijene su dvadesetak posto niže. Desert dajemo gratis – rekao nam je Birek.

Foto: Red ispred ‘Grofovog’ štanda tijekom promo akcije Gastro tjedna/G.Kiš, Cityportal.hr

Njegov je ugostiteljski obrt sudjelovao i na promociji Gastro tjedna tijekom drugog izdanja manifestacije Petek na Gorice, gdje su besplatno dijelili turopoljske delicije.

– Trebamo sačuvati nekako taj Petek na Gorice, jer nažalost na staroj lokaciji, na sajmištu više to nije to. Ta manifestacija, kao i Gastro tjedan i Gastro Turopolja su promocija gospodarstvenika, a samim time u široj slici to je i promocija grada Velike Gorice. Vjerujem kako to svi skupa radimo na obostranu korist i zadovoljstvo – poručio je Vladimir Birek, vlasnik ugostiteljskog obrta ‘Grof’.

 

Naslovna fotografija: Vladimir Birek vlasnik ug.obrta ‘Grof’ na promociji Gastro tjedna/G.Kiš, Cityportal.hr

Ova objava Ovog tjedna 12 goričkih restorana ima poseban meni, a u jednom vas čeka i slatko iznenađenje! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.